Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Топ матрак Дормео Фреш Мултизон

Иновативният 5 см топ матрак Фреш Мултизон осигурява спокоен сън навсякъде – на дивана или дори на пода. Топерът е дишащ и запазва формата и еластичността си. Калъфът му се сваля и пере. Антислип системата гарантира, че ще остане стабилен през цялата нощ, без да се мести.
Топ матракът Фреш Мултизон предлага отлична адаптивност и повишен комфорт
Ако се нуждаеш от повече удобство по време на сън, нашият топер Фреш Мултизон е точният избор за целта. С него за нула време ще превърнеш канапето в хола или всяка друга неудобна повърхност за сън в луксозно легло. Идеално решение, когато ти дойдат неочаквани гости. Топ матракът Фреш Мултизон:

Оказва отличен комфорт за сън благодарение на пяната от ново поколение Екосел®.
Осигурява равномерно разпределяне на тежестта на тялото и дава сигурна опора на гръбнака.
Благодарение на слой от мемори пяна Екосел® запазва формата и еластичността си.
Третирането CleanEffect® дава защита срещу акари, бактерии и неприятни миризми.
Системата Еър Екс от дишаща тъкан осигурява непрекъсната циркулация на въздуха през топъра и запазва матрака свеж и сух.
Използвай го навсякъде: в дома (на кушетката, канапето, дивана, футона, матрака, на пода), в къщата за гости, на къмпинг, в студентското общежитие.
Калъфът се отстранява и изпира
5 см променят всичко
Ядрото на топ матрака е направено от висококачествена мемори пяна Екосел® от ново поколение с отворена структура, предназначена да осигури перфектния сън. Тя е разрязана по специален начин и е трайно еластична с 3D клетъчна структура, осигуряваща ефективна въздушна циркулация, адаптира се перфектно към формата на тялото.

Основата на топера е нехлъзгаща се. Дори да си от онези, които се будят лесно, сънят ти ще е спокоен, защото топ матракът ти няма да се размества.

Чиста и свежа среда за сън
Отличната проветривост на топ матрака ти осигурява хигиенична среда на сън. За допълнителна защита, матракът е третиран с CleanEffect®, което го предпазва от акари, бактерии и неприятни миризми.

Как изглежда топ матракът отвътре

Постигни несравним комфорт само за секунди, където пожелаеш
Само за секунди подобряваш условията за сън. Това прави топерът подходящ за:

Хора, спящи на кушетки, канапета или други повърхности, неудобни за сън.
Хора, живеещи в малки апартаменти или пък които трябва да настанят неочаквани гости.
Хора, търсещи лесно решение, щом стане дума за пътувания (в каравана, за посещение при приятели, пътуване до вилата, пътуване с каравана).
Също и за студенти в общежития – обикновено те нямат средствата и пространството за нов матрак, но искат удобно решение за сън.