Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.
Възглавница Екон Латекс, Cool Gel Анатомик
Възглавница Екон Латекс, Cool Gel Анатомик

Гаранция: 2 години

Ядро: мемори гел пяна, латекс

Твърдост: среден,

Допълнителен материал: Cool Gel Анатомик

Бранд: Екон Латекс

Произведен в: България

4.7 / 5 звезди
Страшно съм доволна от възглавницата. Много добро качество на една страхотна цена. Удобство и комфорт! Препоръчвам.

Възглавница Екон Латекс, Cool Gel Анатомик

Цена: 78.00 лв.
ВАЖНО - промоции не се комбинират
продукт с безплатна доставка

Изработена от ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана със специални COOL GEL микро капсули. Тяхната висока топлопроводимост осигурява отлично регулиране на температурата на спящия. Притежава анатомична форма с ниска и висока страна, следваща естествените извивки на врата и главата. Снабдена с вертикални канали за допълнително проветрение. Обшита с несваляем калъф от хасе с полиестерна вата.

КОМФОРТ И ОТЛИЧНА ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ
Възглавница Cool Gel Анатомик е изработена от ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана с COOL GEL капсули.

COOL GEL е иновативен охлаждащ материал с висока топлопроводимoст. Той осигурява по-добро регулиране на температурата, като абсорбира и след това освобождава топлината от спящия.

Калъфът е изработен от хасе и полиестерна вата, а ядрото – от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества. Благодарение на своите анатомични извивки, които следват очертанията на главата, възглавницата помага на мускулите на врата да се отпуснат и кръвта да циркулира свободно по време на сън.

БИОРАЗГРАДИМ И БЕЗВРЕДЕН
Пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

ЛАТЕКС COOL GEL И ПЕНОЛАТЕКС
Латексът Cool gel е иновативен материал, при който латексовите частици са перманентно свързани с COOL GEL капсули с висока топлопроводимост. Така пенолатексът, съставен от този материал, осигурява по-добра терморегулация, като абсорбира и след това освобождава топлината от спящия. Пенолатекс Cool gel се използва за спални продукти, предназначени за хора, които отделят по-голямо количество топлина по време на сън и имат нужда от охлаждане. Друга негова отличителна черта, както и на всички останали видове пенолатекс, е отворената му клетъчна структура. Това определя способността му да “диша”, т.е. въздухът да преминава свободно през него, като по този начин се предотвратява запарването.

ЯДРО ОТ ПЕНОЛАТЕКС
Двустранно изрязано
Вертикални канали за проветрение по цялата дължина на възглавницата
Монолитна сърцевина от 100% латекс

КАЛЪФ
хасе
прошита 100 гр. полиестерна вата

* Височина – 12см
Ширина – 38см
Дължина – 60см

Изработена от ЛАТЕКС GEL – дишаща латексна пяна, перманентно свързана със специални COOL GEL микро капсули. Тяхната висока топлопроводимост осигурява […]

✔ Безплатна и бърза доставка

За всяка поръчка над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа със Еконт, Спиди, Лео Експрес

✔ Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

✔ Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

✔ Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси за работа с продуктите.

Седмични промоции

Месечни промоции

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.