Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Тапицирано легло Белла + матрак Orthopedical Merino

В този комплект ще намерите идеалното съчетание на Тапицирано легло с повдигащи възглавници Белла и Двусезонен ортопедичен матрак Orthopedical Merino. Марките Ергодизайн и Don Almohadon се обединиха за да ви предложат едно изкушаващо преживяване.

Компактни размери на тапицираното легло.
Таблата на леглото се прегъва под ъгъл за максимален комфорт при облягане.·Меките тапицирани детайли предотвратяват сблъсъка с твърди и остри ръбове.
Опционално се предлагат един или два подвижни контейнера на колела за съхранение на багаж под леглото. Контейнерите са с кожен калъф с цип, което предотвратява навлизането на прах във вътрешността им.
Леглото е на крака с възможност за лесно почистване на пространството под него.
Метална носеща конструкция на леглото, гарантираща здравина и стабилност.

<strong>Двусезонен ортопедичен матрак Orthopedical Merino</strong>
Матракът е изработен от високотехнологични съвременни материали. Неговата вътрешност е формирана от ултрагъвкав слой и недеформируем ЕLIOCEL, чиято молекулярна структура позволява нормално “дишане”, в следствие на което се постига една комфортна, здравословна и естествена почивка.

Със своите две страни – лятна и зимна, той е подходящ, както за всеки сезон, така и за всички възрасти. С целенасочения си ортопедичен ефект, той подпомага правилното спане и здравословното положение на тялото по време на сън, чрез придържане на гръбнака в естественото му положение.

 


1. Плат от чиста естествена вълна

2. Антиалергичен фиброблок

3. Нетъкан плат

4. Ядро Eliocel 18см, 30кг/м3

5. Нетъкан плат

6. Антиалергичен фиброблок

7. Плат стреч

Височина на матрака: 21 см