Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

MAGNICOOL GEL – ПРОХЛАДНИ НОЩИ И СПОКОЕН СЪН ОТ MAGNIFLEX

Основното мото на Magniflex – „Грижа за съня, наслада от живота“ се разгръща все по-обширно с всеки нов матрак в гамата. Италианската традиция и майсторство се концентрират в създаването на нови модели, които комбинират добре познати технологии с най-новите разработки с една-единствена цел – да донесат спокоен сън и пълноценен живот на милиони клиенти по света.

MagniCool Gel

Най-новото попълнение в премиум категорията предоставя мечтания комфорт на всички онези, които обичат обгръщащото усещане от мекия матрак. MagniCool е кръстен така неслучайно – иновативното му ядро съдържа гел пяна, а текстилът е с охлаждащо и освежаващо действие. 17 см пяна Eliosoft стабилизира ядрото, а слой от мемори пяна гарантира бързо намиране на удобна позиция за сън. Матракът се оформя по извивките на тялото и дава опора в точките на контакт, като по този начин осигурява комфортен сън без въртене и будене. Текстилът на матрака е иновативен – контролира телесната температура и позволява да спите непробудно, независимо от сезона.

Ядрото съдържа:

    • Мемори пяна за правилно разпределение на тежестта и съвършен комфорт

Високоеластична пяна Eliosoft за стабилна опора

• Гел пяна с охлаждащ и освежаващ ефект

Иновативният текстил Magnicool охлажда по време на сън, позволява на тялото да се отпусне по-бързо и предотвратява претоплянето и изпотяването през нощта. Дишащ, не задържа влага и топлина.

С безкрайната си гаранция, безплатна доставка директно от Италия. Намерете го в партньорската мрежа в цялата страна и при избрани онлайн магазини.