Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Gran Pascià Manifattura Falomo

Прогресивна система първият слой с пружини приветства, вторият поддържа.
Прогресивната приветлива система на матраците на Manifattura Falomo с независими пружини, е ексклузивна система с тройна джобни и независими шведски стоманени пружини.
GRAN PASCIÀ: 5 РЕШЕНИЯ ЗА ИСТИНСКИ УНИКАЛЕН МАТРАК
Независимият пружинен матрак Gran Pascià е занаятчийски продукт, произведен в Италия от Manifattura Falomo. По-долу са дадени 5-те принципа, на които се основава дизайнът на матрака Gran Pascià с независими пружини.
Баланс: несравним баланс
Здравата и стабилна кутия се състои от масивна дунапренова рамка DN 70, която затваря титанови покет пружини в горната част, а в долната част 2 слоя пяна с плътност 60 kg / mc H3 оформени 7 зони, които я завършват.
Конструкцията на матрака гарантира оптимално изхвърляне на излишната влага и топлина.
Active:
Активен и еластичен слой Feel HD за максимално разтягане на гърба.

Wellness: да се почувствате истински „качени в облаците“
Почувствайте HD слой, еластичен и приветлив, за да бъдете поглезен по всяко време.

Clima: за премахване на влажността
Подплатата на ватирания панел се получава със слой от 3 материала: лек слой полиестер, за да се осигури пране при 60 ° C, покрит със слой от чиста необработена вълна и коприна за ефективно елиминиране на влагата.

Дамаска Smartcell: за перфектна температура всеки път
от вискозна тъкан Smartcell, перяща се при 60 ° C, винаги свежа и суха по време на почивка: тя се грижи за вашата кожа благодарение на специалното третиране Smartcell.
Smartcell е специална тъкан с терморегулиращи свойства: абсорбира излишната топлина по време на сън, осигурявайки спокойна почивка

Smartcell è un tessuto speciale con proprietà termo-regolatrici: assorbe il calore in eccesso durante il sonno garantendo un riposo ristoratore
Външните 4 см слоеве имат функцията да приветстват и настанят тялото върху матрака; вътрешният, по-дебел и по-твърд, има функцията да го поддържа. Външните слоеве, поради тяхната висока реактивност, предлагат перфектно приемане на гръбначния стълб. Най-вътрешният слой поддържа таза по-здраво и предлага по-добро настаняване в областта на раменете.
Основните характеристики, които го правят уникален, са: титаниеви пружини, които съчетават лекота и дълготрайна устойчивост; Feel HD, дишащият и еластичен материал, избран за топпера; тъканта Smartcell и естествената подплата от вълна и коприна.


1.Дамаска Smartcell.
2.Слой Feel HD.
3.Слой Соя с висока плътност 60 кг/м
5.Индивидуално опаковани титанови пружини Support Flex System

Калъфът, направен от Falomo, предпазва сърцевината и позволява да се използва матрак, докато се пера.
Feel HD
Feel HD е пяната от ново поколение, използвана за матраците на Manifattura Falomo
Тестван в лабораториите на SanoDormire®, след точен процес на изследвания и разработки, Feel HD представлява днес идеалното решение, което може да революционизира света на почивката: изключително удобно, дишащо и еластично.

Еластичност и устойчивост на смачкване
Благодарение на тази нова концепция, по-голямата стабилност на клетките осигурява пълна свобода на движение по време на почивка, също с течение на времето.

Несравним комфорт
Изцяло хидрофилни материали, способни да абсорбират влажност до 4 пъти повече в сравнение със средната стойност.

Няма натиск върху тялото
Перфектна адаптивност на матрака към физическите характеристики на човека.

Времето е истински съюзник
Всички функции остават непроменени: също в дългосрочен план.
H2 Tвърдост
Този матрак се предлага с H2 твърдост: средно ниво.
Merino Wool
Вълната е най-древното влакно в света: тя е способна да абсорбира влагата по изключителен начин (до 1/3 от собственото си тегло), освобождавайки я постепенно, без неприятното усещане за влажност. Използван върху матрак, той насърчава притока на кръв и улеснява обмена на топлина между човешкото тяло и околната среда: за това микроклиматът на матрака е сух и идеален за тези, които страдат от ревматизъм.
No Flip
Матрак, който е проектиран да се използва само от едната страна. Може да се върти от главата до краката.
Silk
Коприната е най-благородната, фина, мека от всички естествени влакна, хладна през лятото и топла през зимата. Естествената коприна улеснява изпотяването, предотвратява прегряването и изпотяването на тялото, тя е хигиенична, водоустойчива и износоустойчива и хипоалергенна.
Bio-Soy
Соята е естествена суровина, която помага в борбата със сърдечно-съдовите заболявания, намалява проблемите, свързани с менопаузата и благоприятства мозъчната дейност. Последните епидемиологични проучвания, проведени върху азиатско население, показват, че диетите, богати на соя, помагат за намаляване на случаите на рак на дебелото черво, гърдата и простатата. Той е нетоксичен, не дразни и не причинява алергии; контрастира с образуването на бактерии и плесени.
Falomo ST – Титанови покет пружини
Технология, издръжливост, здравина и лекота. Пружините с титаниева сплав имат двойна продължителност в сравнение с нормалните пружини и осигуряват ултра утешителна опора, благоприятстваща оптималната почивка.
Цип от 4 страни
Външният калъф е снабден с цип, така че може да бъде напълно свален и изпран.
CERTIFICATIONS

Catas, Class 1 Medical Device, Reach, Standard 100 by Öeko-Tex
Handmade in Italy by Manifattura Falomo