Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Karat de Luxe Manifattura Falomo

Това е най-представителният модел от гамата покет спрингс матраци и мемори пяна: той съдържа в едно решение комфорта на нано покет пружини от шведска стомана, разделени на 3 уютни слоя и приятното усещане за Memory Foam.

Karat De Luxe разполага с ексклузивната система PhysioClima с дамаска от кашмир и вискоза и слой Soy Bio Memory Touch (химическо почистване) от едната страна и Solotex ™ (пране при 60 ° C) от другата.

Soia Bio Memory, от зимата, е уютен и удобен, докато Solotex ™, от лятна страна, гарантира максимална свежест през летния сезон.

1.Дамаска Кашмир – два цвята – тъмносин или бяла
2.Латекс и микроперфорирана юта
4. Karat Flexizone Plus -покет пружини с Support Flex System

1.Cashmere
Кашмирът винаги е бил известен със страхотното си качество, мекота и топлина, която произвежда. Всички функции, които го правят идеален за матраци.

2.Flexizone:
пружините, които правят разликата
Адаптация, поддръжка и вентилация.
По-плавен преход от една област в друга.
Изключително чувствителен и реагиращ на движения по матрака.
Ясна разлика между различните зони с диференциран асансьор.
Те насърчават перфектното подравняване на гръбначния стълб.

Тази изключителна пружинна система дава на вашия матрак перфектна ергономичност.
За да се получат зони с диференцирано повдигане, обикновено се използват пружини с различен диаметър на телта. Flexizone работи с една предварително натоварена пружина в зависимост от областта на тялото, която трябва да се поддържа, осигурявайки плавен преход между различните зони на матрака.

Innergetic® латекс
Innergetic® е отворен клетъчен материал, който съдържа безброй малки въздушни мехурчета и се състои от микроскопични молекули, които взаимодействат помежду си. Въздушните мехурчета и вентилационните канали, поставени в матрака по време на инжекционната фаза, позволяват отлична циркулация на въздуха, благоприятствайки изпарението на телесните течности. Матракът Innergetic® компресира само в точката на контакт, реагирайки незабавно с правилна еластична реакция: по този начин натискът, упражняван от тялото върху матрака, се разпределя равномерно и гръбначният стълб се поддържа правилно. Всички матраци Innergetic® могат да бъдат перфектно комбинирани с различни подвижни и регулируеми опори според специфичните нужди.

PhysioClima
PhysioClima е новият стандарт за контрол на влажността и топлоизолация, патентован от Manifattura Falomo, който осигурява винаги идеален микроклимат през всички сезони. Това се дължи на комбинацията от вискоеластична пяна, с висока топлопроводимост, нейната структура с отворени пори и триизмерната обемна вложка, която с ефекта на акордеона, предизвикан от движенията на нашето тяло, гарантира значителен поток въздух. Патентованата система Physio-Clima, за винаги идеален микроклимат.

SoiaBio
Соята е естествена суровина, която помага за борба със сърдечно-съдовите заболявания, смекчава разстройствата, свързани с менопаузата и насърчава мозъчната дейност. Последните епидемиологични проучвания, проведени върху азиатско население, показват как диетите, богати на соя, помагат за намаляване на случаите на рак на дебелото черво, гърдата и простатата. Той не е токсичен, не дразни и не причинява алергии; противодейства на образуването на микроби и плесени.

Solotex
Solotex е нов вид полиестерни влакна. Предвид високата си дишаща способност, той филтрира и разсейва влагата в тялото, поддържа сух микроклимат и противодейства на образуването на микроорганизми. Solotex може да се пере в машина при 105 ° и запазва формата си с течение на времето.
7 зони на комфорт
Този матрак е със 7 зони с различна твърдост, които ви позволяват да осигурите правилното посрещане, като правилно поддържате тялото във всичките му точки и във всичките му позиции по оптимален начин, без да компресирате.
Този матрак се предлага в H2 твърдост: средна твърдост.