Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Матрак ECOSPRING | iSleep

ECOSPRING
ПРУЖИНЕН МАТРАК С МЕМОРИ ПЯНА
Произведен в Италия
Доставен на хигиенично, вакуумирано руло
Ядро от индивидуално пакетирани пружини – Pocket Spring
Слой мемори пяна за меко усещане
Екологичен текстил с антибактериална обработка


Матрак EcoSpring е пружинен матрак, съчетаващ комфортно, меко усещане за тялото по време на сън и иновативен, устойчив текстил. Пружините Pocket Spring разпределят равномерно тежестта на тялото и предоставят удобна опора без потъване. Ядрото е допълнено от:

Мека еластична пяна – слоят допринася за по-мекото усещане на матрака в първи момент на лягане.
Мемори пяна – помага да се намери най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на isleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.
Текстилът на матрака е от ново поколение, в чиято разработка е вложена 45% рециклирана океанска пластмаса. Производството включва само механични методи за събирането и обработката на пластмасата и не използва химични процеси. Материята е обработена за допълнителна мекота и е нежна към кожата, проветрива, антиалергична и гарантира спокоен сън. Предотвратява развитието на бактерии и акари.

Всички матраци на isleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха, благодарение на което в зоната около матрака не се задържат прах и влага Препоръчваме ви подматрачните рамки на isleep. Те са с гъвкави напречни ламели, поемат натоварването върху матрака и така допринасят за още по-комфортен сън и почивка.

Матраците на isleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда. Доставката е експресна и безплатна и се извършва при спазване на хигиенните разпоредби и дистанция.

За поръчки за София – доставка в същия ден. Вижте условията тук.

*Покупката на изплащане се комбинира с текущи промоции.

Може да изпратите запитване за покупка на изплащане тук.
Гаранция
Вакуумирано руло
Поддръжка
Нестандартни размери
Доставка – безплатна до 24 часа