Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Луксозно тапициранo легло Estello с матрак Estello 32cm.

Луксозно тапициранo легло Estello в който лесно можете да усетите винтидж вдъхновения; Той ще промени въздуха на вашата спалня със своите стилни нощни шкафчета.

Матрак Estello
Специално проектирана плюшена материя топло посреща тялото ви със своята мека текстура. Високоеластична пяна с висока плътност, поддържащ изключително пълната мека подложка за спане и специалната стоманена бонел пружинна система на Sevyat, постепенно намаляват усещането за мекота,
ОРТОПЕДИЧЕН

Благодарение на пружинната система Bonnel и високоеластична пяна с висока плътност, се осигурява перфектна опора на всяка част от тялото ви, която се нуждае от подкрепа, като по този начин помага за облекчаване на мускулните и ставните болки.
Пружинната система Bonnel, която е предпочитана особено от хора, които се оплакват от болки в гърба и кръста, предотвратява събирането на налягането в една област благодарение на пружините Bonnel, свързани помежду си със спираловидни жици. По този начин елиминира възможността от срутване в леглото ви и осигурява дълготрайна употреба.
1.Луксозно тапицирани капитонирани бази
2.Дебелина на Дъното- 8 мм.
3.100 % Стоманена конструкция 1,2 см
4.Свързващ базите елемент против разместване
5.Хидравличен амортисьорен механизъм 750 N-2 бр.
6.Практична и удобна дръжка за повдигане на рамките
7.Тръбни профили 4*2 см подкрепящи дървените рамки
8.Плавна Стоп Система улесняваща вътрешното обслужване
9.Държач против разместване на матрака