Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Възглавница Air Duo Dormeo®

Поглези сетивата си с възглавница Dormeo® Еър+ Дуо с Octaspring® технология. Проектирана да се адаптира независимо от любимата ти поза на сън. С 2в1 дизайн – избираш от класическа и анатомична страна. Индивидуално регулираш височината в зависимост от твоите нужди. Тя е проветрива и хипоалергична. С практичен размер 40×60 см и подходяща за всички пози на сън. Переш на 40ﹾС.
ЗА СПОКОЕН И ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН
Възглавница Dormeo® Еър+ Дуо е специално проектирана, така че да се адаптира към всяка позиция на сън. Дизайнът и материалите, с които е изработена, я правят проветрива и хипоалергична. Спиш спокойно през нощта, без да се потиш или въртиш по време на сън. Избираш от 2 страни – класическа и анатомична, за да ти е винаги удобно. Скритият цип ти помага допълнително да регулираш височината според нуждите си.

OCTASPRING® ЦИЛИНДЪР ЗА АНАТОМИЧНА ОПОРА
Избери анатомичната страна с проветрив Octaspring® цилиндър за отлична опора на врата и гръбнака. Цилиндърът е с Octaspring® пружини от Мемори пяна и висококачествен полиуретан. Octaspring® пружините са с отворена структура във формата на пчелна пита. Структурата им осигурява еластичност, добра проветривост и хигиенична среда на сън.

КЛАСИЧЕСКА СТРАНА ЗА МЕКО И НЕЖНО УСЕЩАНЕ
Обърни възглавницата и се наслади на класическо пухкаво усещане. Тази страна на Dormeo® Еър+ Дуо е с пълнеж от Wellsleep® нишки. Те са хипоалергични и осигуряват отлична проветривост. Благодарение на тях спиш обгърнат в мекота. А за максимална проветривост, страничният борд на възглавницата е с AirX система. Тя позволява на въздуха свободно да преминава през възглавницата за свежа и суха среда на сън.

TENCEL MODAL НИШКИ В КАЛЪФКАТА

Калъфката на Dormeo® Еър+ Дуо е с CleanEffect® обработка и обогатена с естествени Tencel Modal нишки. CleanEffect® обработката не позволява развитието на бактерии, акари и задържане на неприятни миризми. Tencel нишките имат хипоалергични свойства и не задържат прах. Те са меки като коприна и прохладни като лен. Когато температурата на тялото ти се покачи, нишките абсорбират топлината, за да ти е винаги добре. По-топло при по-студена температура и по-хладно при по-топло време. Така спиш спокойно, без да се притесняваш, че главата ти ще се изпоти по време на сън.

За максимална хигиена, изваждаш Octaspring® цилиндъра и переш цялата възглавница в пералня на 40°C.
ЛИНИЯ DORMEO Хармония
ПОКРИТИЕ 100% polyester
ПРОГРАМА DORMEO спане
РАЗМЕРИ 40×60 cm
РЕГУЛИРАНЕ НА ВЛАЖНОСТТА Да
ФОРМА НА ВЪЗГЛАВНИЦА анатомичен
ЯДРО Core: Bottom and top layer memory foam; 12 pcs of memory foam Octaspring® spring; 12 pcs Ecocell® springs
МИЕЩА СЕ 40°C

Размер: 40×60 см