Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Луксозно легло jill Bolzan Letti

design: zanellato/bortotto
Луксозно легло jill Bolzan Letti обгръща мисли и мечти с прегръдката на таблата си, създавайки удобна интимна атмосфера. Неговите меки и щедри форми имат водеща роля в нощното пространство, доминирайки и в центъра на стаята. Версията за кушетка Jilly, със своята двойна природа на диван и легло, съчетава гъвкавостта и индивидуалността.

Леглата Bolzan винаги се открояват с превъзходството на носещите конструкции, истинска „душа“ на своите продукти, благодарение на особено внимателния избор на материали и изработка.

В допълнение към класическите дървени конструкции, идващи от контролирани култури за повторно залесяване и произведени с модерни технологии, съчетани с моменти на изработка, Bolzan letti предлага и алуминиеви конструкции, изразяващи иновативни качества на лекота, устойчивост и екоустойчивост.
Дамаски Bolzan Letti
Всяка тъкан свързва безкрайна и вълнуваща история, от произхода на растителните или животински влакна, до техниките на тъкане, съчетаващи вътък и основа в канап от традиция и модерност между дизайн, мода и начин на живот.

Майсторството на продуктите на Bolzan Letti е разпознаваемо в качеството на тъканите, с колекция, предлагаща пълен избор от видове текстил, изработени от естествени материали: памук, лен, коприна, вълна. Постоянно разширяващо се и развиващо се предложение, което се откроява и с изключителното разнообразие на предлагането си: има повече от 500 възможности, позволяващи цялостно персонализиране на леглото, с множество комбинации между тапицерия и текстил.
Wood Bolzan Letti
Дървото е не само естествена и екологично устойчива суровина, но също така е елемент, способен да разкаже завладяваща история: за произхода си, традицията и особеностите.
Благодарение на своята компактност и издръжливост, масивният орех е един от най-използваните материали в мебелния и интериорния сектор от векове.
Скъпоценна класика, с топли нотки и хармонични вени, която се поддава на най-разнообразни комбинации, благодарение на своята гъвкавост.
Шев Bolzan Letti
Шевовете се използват не само за свързване на два ръба на плат или кожа, но помагат за определяне на качеството на леглото и подобряване на естетиката му, добавяйки декоративен, хроматичен и графичен елемент. Можем да кажем, че всеки шев е видим знак за традиция, трудолюбие, майсторство и любов към прецизността. Благодарение на гъвкавостта на производствения процес, шевовете могат да бъдат персонализирани при поискване по вид и цвят, което прави всяко легло още по-специално.
Качества, произтичащи от изследвания и непрекъснато усъвършенстване, за да давате винаги най-доброто във всеки продукт.

Jill: rounded base h.29 slatted base included 160/200 5 415 лв.
180/200 5 739 лв.
Jill: rounded base h.29 w/BOX orthopaedic slatted base included suggested weights for mattresses 160/200 6 215 лв.
180/200 6 539 лв.
Jill: rounded base h.29 w/easy-up BOX orthopaedic slatted base included suggested weights for mattresses 160/200 6 815 лв.
180/200 7 139 лв.
Jill: Aluminum structure, rounded base h.29 w/HANDS FREE BOX orthopaedic slatted base included Specify mattress weight 160/200 8 415 лв.
180/200 8 739 лв.
Available on request bedbases for mattresses of 190 cm (surcharge 5%) or 210 cm (15% surcharge) length. For other bespoke requests 30% surcharge.