Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

ПРОМОЦИОНАЛЕН МАКСИ ПАКЕТ „НЮ ОРЛЕАНС“ БЕЗ СКРИН-АРТ МАКС

Всички модули от серия спално обзавеждане „Ню Орлеанс” се произвеждат от австрийски плоскости на фирмата EGGER. Всички невидими детайли се изработват от бяло ПДЧ. Детайлите биват обкантени с ABS кант с дебелина 1мм.
Леглото се изработва с повдигащ механизъм с амотрисьори и метална ламелна рамка. Таблата на леглото е мека, изцяло тапицирана от висококачествена изкуствена еко кожа.
Нощното шкафче е с две чекмеджета от МДФ лак, с гланцов ефект, като са използвани стандартни ролкови водачи. Корпуса на шкафчето се произвежда от сдвоено ПДЧ 36mm, кантирано с общ кант с дебелина 1mm. Нощното шкафче разполага с крачета за регулиране на височината.
Гардеробът е с две плъзгащи врати, изцяло изработени от кафяво огледало. Вратите на гардероба са разделени на 4 части посредством декоративен „Н”-образен профил. Цвета на дръжките на механизма за плъзгане е тъмен никел, придаващ уют, допълващ идеално огледалата на гардероба. Този модел гардероби не позволява заменянето на огледалата с други елементи, като ПДЧ или МДФ. Гардероба се произвежда с регулируеми крачета от вида „Siso”.
Скрина се произвежда с три чекмеджета, чиито чела са изработени от МДФ лак, с гланцов ефект. Механизмите на чекмеджетата са стандартни, ролкови. Корпуса на скрина се изработва от сдвоено ПДЧ 36мм, обкантено с общ кант с дебелина 1мм. Скрина разполага със скрити нивелиращи се крачета, позволяващи точното позициониране на модула.
Комплекта включва: две нощни шкафчета, гардероб и легло
с повдигащ механизъм и метална ламелна рамка.