Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

ПРОМОЦИОНАЛЕН МАКСИ ПАКЕТ „ВИЕНА“ БЕЗ СКРИН-АРТ МАКС

1.1 Легло с повдигащ механизъм – леглото се произвежда с Австрийските плоскости на фирма „Egger” и не е възможно да бъде произведено с плоскости на други производители. Минималният размер на матрака, за което може да се произведе леглото от комплекта е 1400/1900. Към леглото е предвидена специално огъната метална ламелна рамка с външни гнезда на ламелите. Този метод на захващане на ламелите гарантира по-голяма устойчивост против изхлузване на ламела от гнездото му. Всички детайли на леглото са кантирани с ABS кант 1.0мм. Предната царга на леглото е огъната по специална технология, като отделните детайли са съединени с алуминиев “H” образен профил. Таблата на леглото е с надлепки от тапицирани детайли, който освен визуален ефект придават и мекота при облягане. За тапициране на детайла се използва висококачествена изкуствена кожа на фирма „Индерма”. За изработката на тапицирания детайл е използван дунапред с дебелина 30mm. Общата дебелина на тапицирания детайл е 50mm. Вътрешното деление на леглото винаги се изработва от ПДЧ сиво, кантирано с ABS кант 0.4mm.
1.2 Нощно шкафче с едно чекмедже – нощното шкафче се произвежда с Австрийските плоскости на фирма „Egger” и не е възможно да бъде произведено с плоскости на други производители. Шкафчето се произвежда винаги с размери L450mm, B420mm , H348mm и не подлежи на промяна. Нощното шкафче е с едно чекмедже с извито чело от полиглос, като са използвани съчмени водачи с пълно изтегляне на фирмата Rosi. Вътрешното разпределение на шкафчето винаги е от ПДЧ 18мм сиво, кантирано с ABS кант 0.4mm. Корпуса на шкафчето се произвежда от сдвоено ПДЧ 36mm, кантирано с общ кант с дебелина 1mm. Челото на нощното шкафче също е кантирано с ABS кант с дебелина 1mm. Всички детайли на корпуса са скосени на 45 градуса и съединени със специална сглобка. За модела е използвана елегантна дръжка на фирмата GTV.
1.3 Гардероб с две плъзгащи врати и елемент от полиглос– гардероба се произвежда с Австрийските плоскости на фирма „Egger”. Вътрешното разпределение на гардероба винаги е от ПДЧ 18мм сиво, кантирано с ABS кант 0.4мм. механизма за плъзгане на вратите е Laguna а серията е “Rama +” . Вратите на гардероба се изработват от три части, като средната част е от полиглос детайл. Предлагат се няколко варианта на вътрешно разпределение, като производството на гардероб с друго разпределение и размери е възможно само по запитване. Гардероба се произвежда с регулируеми крачета от вида „Siso”.
1.4 Скрин с четири чекмеджета – скрина се произвежда с Австрийските плоскости на фирма „Egger” и не е възможно да бъде произведено с плоскости на други производители. Модула се произвежда винаги с размери L900mm, B510mm , H750mm и не подлежи на промяна. Скрина е с четири чекмеджета с извити чела, като са използвани съчмени водачи с пълно изтегляне на фирмата Rosi. Вътрешното разпределение винаги е от ПДЧ 18мм сиво, кантирано с ABS кант 0.4mm. Най-горното чело на скрина се произвежда от извит полиглос детайл. Корпуса на скрина се произвежда от сдвоено ПДЧ 36mm, кантирано с общ кант с дебелина 1mm. Челата на скрина също са кантирани с ABS кант с дебелина 1mm. Всички детайли на корпуса са скосени на 45 градуса и съединени със специална сглобка. За модела е използвана елегантна дръжка на фирмата GTV. Скрина е с 4 крака от ПДЧ 36мм, в които са вградени регулируеми стъпки за финно регулиране на нивото.
Комплекта включва: две нощни шкафчета, гардероб и легло
с повдигащ механизъм и метална ламелна рамка.