Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Бебешки матраци iSleep Baby Puzzle

Baby Puzzle е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна, която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-деликатен контакт с нежната бебешка кожа. Текстилът е с антиалергична и антибактериална обработка.

Baby Puzzle не съдържа кокос и осигурява здравословна среда за сън с дишащ борд по цялата обиколка на матрака за максимална проветривост и извеждане на влагата.

Матракът може да се обръща и върти, като се препоръчва завъртането в позицията глава-крака поне два пъти годишно. Това възпрепятства износването на материалите на едно място и гарантира по-спокоен и комфортен сън за вашето дете.

За максимална хигиена е добре върху матрака да се използва непромокаем протектор, както и самият матрак да се постави на подматрачна рамка. Рамките на iSleep са висококачествени и се сглобяват лесно, подобряват комфорта и не позволяват задържане на влага и прах.

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне.

  • Произведен в Португалия
  • Високоеластична пяна за правилна позиция на тялото
  • Проветрив борд за хигиенична среда за съд
  • Антиалергичен и антибактериален текстил
  • Без кокос