Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
Промоции
За поръчка 0888204961
Безплатна доставка за продукти над 250 лв.
На изплащане за стоки над 250 лв.

Луксозни ъглови дивани Руди ан ъглов диван „ВИВА“

Неповторима елегантност, невероятен комфорт, меки форми и съвременен дизайн.

Това е ъгловият диван „ВИВА“, отворете дома си за него и той ще Ви се отблагодари, правейки вечерите спокойни и удобни, когато релаксирате пред телевизора с чаша в ръка или на сладка приказка с най-близките Ви хора.

Моделът е кокетно повдигнат на букова рамка с елегантни крака – просвет 10 см., така че дамите, а защо не и мъжките половинки да могат да почистват с прахосмукачката под него, без да е нужно да го отместват. Освен това имате възможността да направите избор – разтегателен или не . Когато изберете и функцията сън, веднага получавате перфектен италиански механизъм за спане с 12 см. дебелина на матрака. Лесно и бързо, той превръща тази мебел в удобно място за отмора.

И за да не изпадаме в ситуации „О боже , ще имаме гости – къде ще ги настаним !!!“ може да се възползвате от канапето и фотьойлите „ВИВА“ създадени да бъдат заедно, ръка за ръка с диван „ВИВА“ Накрая, когато приятелите Ви дойдат и последва „УАУ“, ще се усмихнете и останете уверени в направения избор – модерният ъглов диван „ВИВА“.

Качеството е гарантирано от „РУДИ-АН“ – мебели, достойни за вас!